Forside

Fra RoboCard Wiki
Skift til: Navigation, Søgning

Bemærk, denne wiki er blevet arkiveret som statiske sider, og det er derfor ikke længere muligt at rette i siderne. For mere information kontakt Kjeld Jensen.

RoboCard er et byggesæt udviklet til undervisningen i natur- og ingeniørvidenskab. Med et RoboCard kan du bygge robotter eller lave kredsløb til måling og styring, du kan bruge det til elektronik prototyper, til opstillinger indenfor design og kunst eller til at lave forsøg indenfor fysik, kemi, biologi og teknologi osv., kun fantasien sætter grænser. RoboCard er let at bygge og programmere, og det har værdi helt fra folkeskoen til universitetet. Her på wikien finder du teknisk dokumentation og vejledninger til RoboCard. Du kan også kigge forbi RoboCard hjemmesiden www.robocard.dk.

Projekter

Her er informationen om, hvordan du kommer i gang med at bruge RoboCard til dit projekt.

Eksempler

RoboCard

Her finder du dokumentationen til RoboCard v1.11-printet, som er den nyeste version. Lidt længere nede er der links til tidligere RoboCard-versioner.

RoboCard v1.11

RoboCard v1.11 3d 400px.png

Andre RoboCard sider

Programmering

Her finder du hjælp til programmeringen af RoboCard. Du kan også hente en række færdige eksempler på RoboCard-programmer, som du kan afprøve og arbejde videre med.

Hjælp til programmering
Eksempler

Undervisning

Vi arbejder på at lave spændende undervisningsmateriale til RoboCard til brug for undervisere på alle niveauer. Vi vil løbende lægge materialet ud her:

Brugere

Her finder du en liste over aktive brugere af RoboCard, som har lagt informationer om deres projekter og sig selv her på wiki'en.

Personlige værktøjer
Navigation